Soikoon!

Ma 29.5.2023 / Klo 19.00 / Camerata

Tuuli Lindeberg, Uusinta ensemble

  • Jin Oh – Selma Lähteenmäki: Uusi teos (sopr, cl, sax, vc, pno) 
  • Ossi Hiltunen – Elina Sallinen: Uusi teos (sopr, fl, cl, vl, vla, pno) 
  • Mathias Waenerberg – Maryam Magomedov : Uusi teos (sopr, fl, sax, vl) 
  • Sophia Chambon – Eeva Halonen: Uusi teos (sopr, fl, cl, vl, vla, pno) 
  • Þorkell Nordal – Elina Sallinen: Uusi teos (sopr, vl, vla, vc, pno) 

Konsertissa kuullaan Sibelius-Akatemian sävellysopiskelijoiden ja Teatterikorkeakoulun kirjoittaja- ja dramaturgiopiskelijoiden uudet teokset sopraano Tuuli Lindebergille ja 7-jäseniselle Uusinta Ensemblelle.

Opiskelijat ovat osallistuneet lukuvuoden 2021-22 aikana teksti/runoanalyysikurssille, jonka aikana yhteistyöparit on muodostettu ja yhteistyö alkanut. Työparien yhteistyö kohti teosta on jatkunut lukuvuoden 2022-23 aikana. Kurssin vastuuopettajina ovat toimineet kirjoittamisen maisteriohjelman johtaja, lehtori Jusa Peltoniemi, dramaturgian tohtoriopiskelija Klaus Maunuksela sekä sävellyksen professori Veli-Matti Puumala. Kurssi järjestettiin kirjoittamisen maisteriohjelman ja sävellyksen ja musiikinteorian aineryhmän yhteistyönä.

Konserttia on edeltänyt Tuuli Lindebergin luentodemonstraatio sävellysopiskelijoille ja workshop-jakso yhtyeen kanssa. Ennen ja jälkeen workshopin sävellysopiskelijat voivat olla lisäksi yhteydessä yhtyeen muusikoihin. Workshop ja konsertti ovat osa sävellyksen ja musiikinteorian pitkäjänteistä taiteellista ja koulutuksellista toimintaa, jossa nuoret sävellysopiskelijat kehittävät taitojaan ja verkostoituvat.

Liput 18/11,50/6,50€ Ticketmasterista tai 15/10/5€ Musiikkitalon lipunmyynnistä